Dieta bogata in proteine, în general, este recunoscuta ca fiind cea mai eficienta metoda de a pierde in greutate.

Programul de Sănătate & Nutritie KineSlim  conceput special pentru slabit , are la baza un aport redus de calorii si un aport ridicat de proteine.

Dieta se bazeaza pe principii simple: o cantitate de alimente proteice de foarte buna calitate pentru a hrani tesuturile si muschii si un aport redus de zaharuri si hidrati de carbon pentru a arde rezervele proprii de grasime.
  
Programul de Sănătate& Nutritie pentru  slăbire KineSlim are mai multe avantaje:

•    rapid şi eficient in ceea ce priveste topirea grasimii in exces
•    slabire cu pastrarea masei muscular
•    slabire fara foame
•    purificare a organismului
•    cresterea vitalitatii
•    dieta simpla, usor de urmat
•    utilizarea de alimente proteice de cea mai buna calitate
•    alimente sanatoase cu gusturi delicioase
•    regimul de slabit ideal pentru persoanele foarte ocupate,majoritatea alimentelor proteice KineSlim , fiind gata pentru consum
•    rezultate durabilePROGRAMUL DE SANATATE SI NUTRITIE  KineSlim -FAZE
Pentru a slabi eficient si in conditii de sanatate optima este important sa se parcurga fiecare faza a programului nostru de slabire.

FAZA1- DIETA DE SLABIRE  STRICTA este o parte foarte activa a programului de slabit in care se limiteaza consumul de zahar, carbohidrati si se creste aportul de alimente bogate in proteine.In aceasta faza corpul consuma din rezervele naturale de energie(grasime) si mentine masa musculara.
   

FAZA 2-
DIETA  DE SLABIRE MODERATA este o parte mai usoara a regimului ,dieta fiind mai diversificata.
In aceasta faza se elimina o portie de produse proteice Kineslim si se introduce o masa de carne alba , crustacee ,peste sau oua .


FAZA 3-DIETA DE TRANZITIE este  necesara intre perioada de slabire si reinceperea regimului alimentar normal . Pentru a face aceasta, este indispensabila adoptarea unor obiceiuri alimentare echilibrate si variate .
Aceasta faza consta in readaugarea progresiva a altor substante nutritive in meniul dumneavoastra. Scopul este ajungerea la un echilibru ponderal permanent.
Veti reduce numarul complementelor proteice si veti creste  lent  consumul de hidrati de carbon (sau de zaharuri)
In aceasta faza se consuma 2 portii de produse proteice  Kineslim ,o masa de proteine si in trei pasi se adauga:produse lactate,paine integrale,cereale,cartofi,linte,fructe.


FAZA 4-DIETA  DE STABILIZARE  vizeaza mentinerea noii dumneavoastra greutati. In acest caz ,  este importanta adoptarea unui regim  sanatos si respectarea zi de zi a catorva principii alimentare simple,  lucru  care va va ajuta sa va mentineti greutatea nou obtinuta. Abaterile nu sunt interzise, dar trebuie să rămână excepţii.


Slabeste fara foamne

Informatii si comenzi telefonice

Echipa sanatate si nutritie
KINESLIM

Telefon:0744340021

Contact
disponibili 24din24

Cos

Nici un produs

Curier 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Finalizeaza